Wireless Security Alarm - Bescherm uw huis en gezin

20/02/2013 15:48

 

Draadloze beveiliging alarmen u helpen om uw gezin en eigendom te beschermen tegen indringers en andere gevaren, zoals brand of overstroming. Er zijn veel goedkope keuzes op de markt als het gaat om deze alarmsystemen.

 

Als u de indruk draadloze alarmsystemen zijn duur of vereisen lopende maandelijkse kosten, moet u weten dat u uw huis effectief te beschermen zonder te betalen maandelijkse kosten of hoge kosten. High end opties zijn beschikbaar natuurlijk, maar ze zijn niet nodig voor basis bescherming van de woning.

 

Draadloze alarmsystemen worden vaak verkocht in modules. Op die manier kunt u kopen een basiseenheid en toe te voegen aan het na verloop van tijd, zodat de initiële kosten is niet zo hoog. De Skylink SC-100 systeem is geprijsd rond de $ 100 en heeft alle benodigde functies om uw huis veilig, maar biedt ook een optionele upgrade die een automatische kiezer dan maakt telefoongesprekken wanneer uw alarm afgaat omvat.

 

Prijzen variëren tussen de draadloze alarmsystemen en zo ook de mogelijkheden. Voordat u koopt een huis alarm systeem, op zoek gaan naar een die is eenvoudig te installeren. Sommige alarmen zijn zeer eenvoudig op te zetten en je kunt het allemaal zelf te doen, zelfs als je niet een ervaren handyperson. Het voordeel van draadloze systemen is dat je niet hoeft te hard-wire hen, zodat ze zijn veel gemakkelijker te installeren. U kunt zelfs verwijderen en neem het systeem met u wanneer u zich verplaatst. Vals alarm gebeurt af en toe dus je moet voorzichtig zijn om uw alarmsysteem correct te installeren om te voorkomen dat ze op weg door uw huisdieren of mensen die in uw huis.

 

Let op de vierkante meters het alarm covers en koop een systeem dat de grootte van uw huis past. Uw alarm moet een back-up batterij, zodat het zal werken, zelfs als de stroom uitvalt. Een andere leuke feature is een hoorbare of zichtbare indicator die laat u weten wanneer je nodig hebt om de batterijen te vervangen.

 

Sommige draadloze alarmsystemen zijn voorzien van een sleutelhanger zender, zodat u kunt het alarm te controleren bij het naderen van uw deur. Het alarmsysteem moet sensoren voor uw deuren en ramen om u te beschermen tegen indringers. U kunt een systeem voor indringer alarm alleen of een die een combinatie van ingebouwde brandalarm-en gaslek detectie. Als u al rookmelders geïnstalleerd, kunt u geld besparen door alleen het kopen van een basis inbraakalarm.