Weggenomen huisveiligheid mythen

05/11/2013 21:42

De statistieken zijn verontrustend: de gemiddelde familie thuis hoeft niet veilig huisveiligheid die hen tegen brand, koolmonoxide, inbraken en allerlei andere bedreigingen beschermt. Wanneer gevraagd over deze keuze, reageren veel mensen met antwoorden die grotendeels in desinformatie zijn gebaseerd. Om te laten zien waarom de beste huisveiligheid systemen zijn betaalbare en wijs, laten we enkele gemeenschappelijke mythes.

Mythe #1: Home alarmen zijn een gedoe voor huisdier eigenaren
Huisdieren zijn een verouderde zorg als het gaat om residentiële veiligheid. Meeste moderne alarmsystemen hebben geavanceerde functies die hen in staat stellen aan identiteit huisdier activiteit en het alarm ook niet moeten activeren. In veel gevallen, het ontwerpen van een systeem voor een huishouden met huisdieren is zo simpel als de bewegingsmelders plaatsen bij een hogere hoek.

Mythe #2: Inbraak verzekering Offsets behoefte inbraak alarmen
Inbraak verzekering en alarmen moeten elkaar aanvullen plaats bestaan in plaats van elkaar. Binnenlandse veiligheid zal eigenlijk verminderen uw huiseigenaar en inbraak verzekeringskosten, en het zal helpen voorkomen dat stijgende kosten van verzekeringen in het geval dat u nodig hebt om een claim te maken.

Mythe #3: Alarmen niet nodig zijn in veilige buurten
Veel mensen zonder huisveiligheid geloven dat het is OK omdat hun buurt heeft nooit beroofd of ze hebben een Buurtwacht die patrouilles. Helaas, de statistieken blijkt dat inbraken lang niet zo voorspelbaar zijn, en hebben een veel minder effect op deze vorm van misdaad dan je waarschijnlijk zou vermoeden-programma's kijken.

Mythe #4: Wireless alarmen zijn Complex en onbetrouwbaar
Als gevolg van vooruitgang in de moderne veiligheidsapparatuur is hardwiring meestal niet nodig, wat betekent dat systemen zijn eenvoudiger te installeren en oneindig veel flexibeler. Hedendaagse draadloze apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk, en eenmaal geactiveerd, vaak kunt integreren met de huissysteem zonder tussenkomst van de gebruiker helemaal.