Twee belangrijke soorten brand alarmsystemen

19/09/2013 18:28

Conventionele brandalarm systemen - kabel lijn uit het Configuratiescherm en eindigend met een finale (einde van regel) component, meestal een weerstand. Detectoren en handmatige oproep punten zijn langs de lijn van de kabel verbonden. Georganiseerd op deze manier regels worden genoemd conventionele gebieden (conventionele zones).

Adresseerbare brandalarm systemen - kabel lijn, die verschillende apparaten verbindt, start vanuit naar de bedieningspaneel en terug te keren naar hem. Lijnen van adresseerbare systemen worden cirkels of lussen (loops optica) genoemd. Deze regels toestaan de volledige identificatie van elk circuit apparaat gemonteerd op een afzonderlijk adres dat zij eigenaar is, die is het belangrijkste voordeel van deze systemen.

Voordelen van adresseerbare in vergelijking met conventionele brandalarm systemen:

-Maakt nauwkeurige tracking en positionering van vuur als gevolg van individuele adres van het geactiveerde apparaat;
-Het verkeer van informatie is bilaterale-vanaf het bedieningspaneel op het alarm / signalering apparaten en vice versa. Onder andere voordelen, zoals onophoudelijk te controleren van de status van het apparaat, houdt deze structuur werkt vermogen in geval van storing van de kabel, in tegenstelling tot conventionele systemen;
-Maakt van de vermindering van de lengte van de kabels die nodig zijn om te bouwen van een systeem met behulp van kleinere en optimale lengte van het koord, in tegenstelling tot conventionele systemen;
-Het opslaan van informatie over de status van adresseerbare apparaten en gebeurtenissen in het systeem;
-Laat bouwen pads aan de groep, die kan worden gebruikt in conventionele apparaten - dat is gebruikt door de toepassing van extra modules en beide kabels worden opgeslagen. Klik hier voor de website om meer informatie over brand alarmsystemen te kennen.