Top drie binnenlandse veiligheid alarmen

25/07/2013 18:16

De eerste is een zeer bekende elektronische waakhond soms de blaffende hond alarm. Het maakt gebruik van radar gevoel wave technologie die ooit set kan detecteren beweging tot 20 meter afstand. Het is niet bedoeld om het gehele huis maar een bepaald gebied als de deur te beschermen. Als een inbreker binnenkomt dat gebied het geluid van een blaffende hond begint. Inbrekers hebben geen tolerantie voor honden-dat is bewezen keer op keer.

 

De tweede meest populaire is een eenvoudig apparaat dat verkoopt voor $. Het is de magnetische deur of raam alarm. De basis van het alarm bouten een deur of raamkozijn. De actuator en de andere helft verbonden met het raam of deur. Als die verbinding wordt verbroken een 110 dB alarm klinkt.

 

De derde meest populaire is de deur stop alarm. Het is ook een zeer effectieve en eenvoudige inrichting. Het fungeert als een wig die u plaatst onder je deur om deze te blokkeren van het openen. De top van de wig een metaalplaat. Daaronder plaat is een sensor die wordt geactiveerd door verhoogde druk. De manier waarop het werkt is als iemand probeert te dwingen hun weg in, de sensor activeert een luide 120 db alarm.

 

Een van de belangrijkste voordelen van dit alarm is dat het kan worden uitgevoerd met u waar u ook gaat en gebruikt in een verscheidenheid van instellingen, zoals een slaapzaal, hotel of motel kamer of waar u extra beveiliging nodig.