Terug naar Base Alarm Monitoring voor bedrijven

07/08/2013 23:45

Security Monitoring or terug naar de basis alarm monitoring is ook belangrijk om uw bedrijf verzekeraar. Het hebben van een systeem dat is niet terug naar de basis betekent dat een alarm kan worden geactiveerd, maar niemand weet te reageren. Alarmen alleen niet altijd af te schrikken criminelen, en dit is waar security monitoring komt inch (Het hebben van een alarm zonder security monitoring is een beetje zoals die in drijfzand zonder een mobiele telefoon - je zou geen manier om hulp te roepen hebben, en zou moeten hopen iemand in gehoorsafstand en zal komen tot de redding.)

 

Voor verzekeraars, bedrijven die een Grade 1A security monitoring bedrijf gebruiken voor hun terug naar de basis alarmsysteem monitoring vormen een kleiner risico dan bedrijven die dat niet doen. "Grade 1A": het toezicht op de veiligheid meldkamer voldoet normen voor alarmapparatuur en dat de politie of een particuliere beveiliging patrouille kunnen worden opgeroepen naar een site die de monitoring bedrijf indien nodig. Neem contact op met uw huidige verzekeraar om erachter te komen wat hun specificaties zijn - het geld dat u kunt besparen misschien wel elke prijs waard betrokken.

 

Gecontroleerd alarmen kunt u uw bedrijf alarm bij te houden - gegevens automatisch verzameld omvat wanneer het alarm is ingeschakeld en uitgeschakeld, en wie door. Ook kan plannen worden opgezet bij de meldkamer om te controleren of uw alarm is ingeschakeld in de nacht. Als er iemand binnenkomt buiten de normale uren en het alarm uitgeschakeld, kunt u zich bewust deze worden gemaakt. Systeemfouten, zoals stroomuitval, lage batterij en sabotage worden ook gecontroleerd, zodat uw alarm werkt te allen tijde.

 

Aanbestedende met een alarm monitoring bedrijf heeft nog een voordeel. Bepaalde at-risk bedrijven die kunnen worden onderworpen aan misdaden tijdens kantooruren, zoals overvallen, kan ook een Holdup Button geïnstalleerd door hun security provider. Een werknemer hoeft alleen te druk op deze knop tijdens een noodsituatie (zoals een overval). Het alarm monitoring meldkamer kan dan automatisch de politie te waarschuwen met geen verdere actie nodig op uw einde.

 

Ondernemers moeten praten met hun verzekeraars om uit te vinden wat zij kunnen doen om hun huidige business security alarm systemen te verbeteren. Het goede nieuws is, systemen die op dit moment niet ongecontroleerd hoeven niet per se hoeft te worden vervangen. De meeste kan gemakkelijk en snel worden aangesloten op een terug naar de basis bewaking controlekamer.