Smart Home Brand-en alarmsystemen

22/04/2013 18:28

 

Dromen van een hypermodern huis net als in een Sci-Fi film? Zo ja, dan verwelkomen jezelf om de toekomst van domotica. De wachtende wereld van morgen begint om koppeling systemen met high-speed breedband netwerken, mobiele telefoons en speciale gestructureerde bekabeling. Dit verbindt alle apparaten en toestellen gevonden in een huis om te communiceren met elkaar en met de huiseigenaar voor een echt avant-garde woonplaats.

Hoewel een paar mensen zijn een beetje ongerust van deze verandering, Smart Home blijft trouw aan zijn naam. Dit futuristische woning is een technische oplossing die consumenten langzaam aanpassen vandaag. Terwijl sommige anderen denken dat dit "groene" technologie een andere optie alleen bedoeld voor multi-miljardairs zullen zijn. Een recent onderzoek uitgevoerd door ON World, een technologie onderzoeksbureau, blijkt dat, in de komende vijf jaar. Smart Homes systemen zal worden betaalbaar managed services voor het grote publiek.

In aanvulling op de bevindingen, ON voorspelt dat in 2015, 38 miljoen huishoudens wereldwijd zal een Smart Home-systeem hebben. Deze onroerend goed kopers zullen binnenkort genieten van de voordelen van het wonen in eco-vriendelijke huizen die komen met geavanceerde beveiliging, beter energiebeheer, en geavanceerde besturingselementen voor entertainment, verlichting, plus een heleboel meer. Op de top van het gebruik van innovatieve technologieën die superieure brandveiligheid en beveiliging tegen indringers rechtvaardigen. Deze toepassingen ambachtelijke een meer verfijnde en eenvoudige manier van leven.

Bovendien is het marktpotentieel van Smart Homes laat consumenten afkomstig uit de arbeidersklasse sector. Leden van deze menigte bestaan ​​uit arbeiders vaak druk en uit de buurt van hun huizen het grootste deel van de tijd. In verband met deze, de vele variaties van Smart Home systemen maken gebruik van technologie die huiseigenaren geeft de kracht om altijd en overal in-en uitschakelen van hun huis. Het gaat om het gebruik van technologie om de veiligheid alarmen zoals ingangsystemen en (closed circuit television) CCTV-systemen te versterken.

Deze elektronische apparaten te detecteren inbraken en pogingen tot inbraak door het gebruik van bewegingsdetectoren, bewakingscamera's, biometrische toegangscontrole, en sleutelkaart. Een handmatige of volledig geautomatiseerd alarm brand en inbraak alarmen kunnen worden ingesteld om met betrekking tot agentschappen waarschuwen voordat het misdrijf plaatsvindt. De 24/7 service en de 365 dagen per jaar dekking is een zeker voordeel iedere huiseigenaar kan profiteren van.

Waarvan een is voorzien van een meer robuuste beveiliging systeem alarm dat via kleine tot ingebouwde lawaaimakers of high tech controle-optie kan worden geactiveerd. Dit is inclusief on-site sirenes en knipperende lampjes dat de buren waarschuwen wanneer een ongewenst dader komt een woning premisse. Deze geactiveerde alarmen direct een bericht te sturen naar de monitoring bedrijf de signalering kunnen verifiëren. Eenmaal gevalideerd, de monitoring bedrijf verzendt het bericht onverwijld aan wetshandhavingsinstanties om dringend actie te ontvangen.