OPHALEN ACCURAAT EN BETROUWBAAR ALARM SYSTEEM CITATEN VOOR UW HUIS

18/09/2013 22:51

Als u al na het nieuws de laatste tijd, hebben u waarschijnlijk gehoord van het verhaal van een deur tot deur verkoper verkopen beveiliging alarmsystemen op een "gereduceerd" tarief. Hoewel het idee van het krijgen van scherp geprijsde citaten voor veiligheid alarmen lijkt aantrekkelijk, is de waarheid, de aangeboden producten werden gemaakt van slechte kwaliteit en kwam uit onbekende bedrijven en fabrikanten. Naast ondernomen van substandaard kwaliteitsmaterialen, kwam deze producten ook met zeer dure vergoedingen voor lange termijn surveillance en monitoring diensten.

Men zou kunnen denken dat mensen slim genoeg zijn om te voorkomen dat zo'n shady aanbod, maar helaas, er zijn mensen die voor deze oplichting vallen. Verhalen zoals deze zijn niet exclusief voor een bepaald land of staat, maar het gebeurt ook in andere delen van de wereld. De volgende tips hieronder zal helpen u oplichting te voorkomen wanneer het winkelen voor alarmsystemen.

• Wees voorzichtig met deur tot deur verkopers die proberen te verkopen veiligheidsapparatuur aan u. Gerenommeerde veiligheidsbedrijven verrichten niet verrichten zulks.

• Als een verkoper doet aanpak van uw huis en goedkope residentiële en persoonlijke alarmen bieden, hen vragen over de aard van de diensten en prijzen die zij bieden. Ook informeren over het niveau van bescherming van het systeem, en contract, covers.
• Wees bewust van uw rechten. Federale wetten kunnen mensen om te annuleren van een contract dat werd gedaan door een deur tot deur verkoop na drie dagen.
• Als je winkelen voor alarmsysteem bewakingstoestellen online, zorg ervoor dat u koopt bij een geautoriseerde dealer of van bekende en vertrouwde op merken.

Het is belangrijk dat u uw tijd om te weten alle feiten voordat u alarmsystemen kopen voor uw huis. Vergeet niet, als je niet tevreden of ongemakkelijk met het product, dan is er een kans dat het zal niet zitten kundig voor het soort bescherming bieden u en uw familie wil. Dus kies verstandig.