Nemen van een blik op een paar zakelijke en residentie draadloze beveiliging tegen inbraak

04/10/2013 19:24

Toen inbreker alarm eenheden eerst werden uitgevonden, waren ze niet zo geavanceerd als de eenheden die we momenteel hebben. Ze waren echter al betrouwbare systemen die kunnen elektronisch waken over huizen en bedrijven, zijn er een heleboel ontwikkelingen op dit moment met geen einde in zicht voor toekomstige verbeteringen. En wanneer draadloze communicatie eenheden opgedoken, des te meer indicatie dat inbreker alarm eenheden geavanceerder zijn. En als zodanig ontwikkelingen hebben plaatsgemaakt voor de uitvinding van draadloze alarminstallaties.

Één van het systeem beschikbaar in de detailhandel is de Homeguard AutoKiezer. Deze eenheid, die een ingebouwde telefoonkiezer heeft, kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Wanneer het alarm vertrekt, contact dit apparaat automatisch op gebruikers via hun mobiele telefoons. Het alarm de andere mogelijkheden omvatten ook een sleutelhanger externe die is uitgerust met een paniek knop, een ingebouwde motiesensor en een sirene die door gebruikers kan worden uitgeschakeld. Mobiele veiligheid is nooit zo ongecompliceerd en snel bereikt.

De Wireless Motion Detection Alarm met AutoKiezer is één meer draadloos alarmsysteem dat automatisch gebruikers via een telefoongesprek met betrekking tot de aanwezigheid van een indringer waarschuwt. Het telefoongesprek is een vooraf opgenomen boodschap die wordt verzonden naar een vooraf vast telefoonnummer. Als het systeem is draadloos, de installatie wordt zeer eenvoudig voor gebruikers. Het systeem heeft ook een tweerichtings splitter en kabel, alkaline batterijen, een systeem automatisch kiezen, een infraroodstraal die in staat bewegingen te identificeren, zelfs als de persoon twintig meter afstand is is.

Één meer draadloze systeem is de Professional + Wireless Inbraakalarm systeem compleet met een draadloze externe sirene. Dit systeem kan worden geïntegreerd in een Professional Monitoring Service. Het heeft een twee richtingen handsfree stem communicatie optie die ideaal is met name voor gehandicapten of ouderen. Dit systeem maakt het mogelijk familie huisdieren te vrij zwerven rond het pand zonder verrekening van een vals alarm. Zodra een incident voordoet, de systeemgebruikers contacten door te bellen naar mobiele of vaste lijn nummers die vooraf opgenomen door de eigenaars. Het systeem beschikt bovendien over een sleutel fob die in staat te stellen en ontwapening van alle sensoren is. Een toegevoegde optie is dat het systeem zelfs gebruikers contact kan wanneer hun kinderen hebben veilig thuis aangekomen.