Maken van een verschil tussen leven en dood

11/10/2013 22:04

Brand noodsituaties en ongelukken kunnen gebeuren overal en op elk moment zonder voorafgaande aankondiging. Wordt unpredicted, veroorzaken brand ongevallen ernstige schade aan woningen en commercieel onroerend goed, alsmede mensenlevens. Het is niet gemakkelijk om te herstellen van de schade door safety. Het enige wat dat we kunnen doen is ons om te vechten met brand ongevallen te bereiden. Door het opstellen van ons geconfronteerd met het vuur moedig, kunnen we een echt verschil tussen leven en dood. Aangezien alle zowel in residentiële als in commerciële inrichtingen gevoelig zijn voor brand, moeten we alle soorten gebouwen voorzien van brand veiligheidsvoorzieningen die volgen bepaalde brand preventie en veiligheid normen uitgegeven door de regering. Vermeld-hieronder zijn de gemeenschappelijke brand veiligheidsuitrusting en tools die we in alle residentiële en commerciële gebouwen houden moeten te beschermen tegen het vuur. Deze omvatten:

Brandalarm: onder allerlei voor vuur tools, een brandalarm is de belangrijkste veiligheidsapparatuur die een deel van uw huis of kantoor moet. Is het niet goed voor u als u van tevoren boven het mogelijke gevaar van flam kunt weten? Detectie van vlam door brandalarm en aankondiging van het gevaar van flam met een sirene kunnen een verschil voor uw veiligheid van het vuur maken. Wanneer kleine vlammen induceren, alarm vangst signalen en informeren van tevoren voor kunnen leiden tot het maximale verlies.

Brandblussers: brandbestrijding is niet mogelijk voor ons allemaal maar happen gevaar van euipment in de kiem is verstandig besluit van u. Dat is de reden waarom brandblussers zijn de apparaten die het vermogen hebben om out die de vlammen in kantoren of woningen verspreiden. Hoewel, brandblusser kan niet worden gebruikt ter dekking van ongecontroleerde brand, maar het kan dingen behoeden wordt verslechterd.

Brand dekens: Dit zijn ook de veiligheid tools die de mogelijkheid hebben voor het blussen van branden starten. De reden waarom het goed met het vuur vecht is haar resistente materialen die voorkomen dat het wordt verbrand in aanwezigheid van flam. Een brand deken heeft de mogelijkheid om een persoon te beschermen tegen de koppeling van de veiligheid.

Binnenlandse spray: het is ook een goede bescherming tool die u gemakkelijk bij verschillende winkels aanschaffen kunt. Deze hulpprogramma's kunnen automatisch spuiten van water op de eerste detectie van rook en te voorkomen dat dingen zijn verslechterd. Met spray, kunt u uw huis of kantoor van kleine brand vlammen.

EHBO-kits: Hoewel een EHBO-kit niet controle bosbranden, maar het verzorgen van een lichte brandwonden van kleine flam. Hebt u een dergelijke kit, zorg ervoor dat het bevat branden zalven, gaas pads, pleister en andere materialen die onmiddellijk het branden kunnen genezen.