Installeren van een brand alarmsysteem thuis

25/09/2013 19:45

Brand en rookalarm moet een standaard functie in elk huis. Hoewel beide brand wordt gedetecteerd, elk een andere technologie gebruikt om de taak te volbrengen. Een brandalarm heeft warmte sensoren die detecteren dat een plotselinge stijging van de temperatuur dan onmiddellijk activeert het alarm. Aan de andere kant, heeft een rookmelder rook sensoren die verrekening de alarm wanneer het pikt zelfs alleen maar een kleine hoeveelheid rook.

 

Als je net begint om uw huis te bouwen, kunt u vragen uw architect te integreren in een van de plannen van de bouw van het huis zodat de bouwer kan de installatie draden tussen de muren verbergen. Voor huiseigenaars krijgen een vooraf bestaande woning, de installatie van een nieuw alarmsysteem niet zo gemakkelijk mogelijk. Een optie zou zijn om te controleren als het huis wordt geleverd met een alarmsysteem dat werkt nog steeds of alleen moet sommige onderhoud gedaan. Anders, zult u echt moeten uitchecken de alarmsystemen beschikbaar in uw regio. Als u gelukkig bent, misschien vindt u een draadloos systeem dat doet weg met het boren van gaten of lelijk, rommelige draden.

In ieder geval, is een alarmsysteem een noodzaak in elk huis. Vragen voor hulp op de kenmerken van elk beschikbaar model wanneer je bezoek aan de winkel. De belangrijkste doelstelling is om te krijgen en het snel genoeg.

 

Doen van uw eigen installatie
Als u vrij de klusjesman bent, kunt u de installatie van het systeem alarm jezelf doen. Afhankelijk van het type alarmsysteem die u hebt gekocht, moet u waarschijnlijk slechts een paar instrumenten.

 

Als je een bedrade alarmsysteem dat is een beetje meer ingewikkeld om te installeren dan draadloze, moet u een hand boor, de passende schroevendraaier, een zaklamp en een ladder. Hopelijk, de eenheid heb je kwam met instructies op hoe te installeren. Als dat niet het geval is, Controleer of de montage hardware die het kwam met. Het zal u vertellen hoe veel gaten u moet ofwel op de muur of het plafond boren.

 

Zodra u hebt de gaten geboord, schroef de montage hardware veilig op zijn plaats met de schroeven die het kwam met. Volgende, bevestig het alarm zelf op de metalen vatting met schroeven of clips, als zij de clip-on type. Voordat je naar beneden uw ladder, probeer aan wiggle het alarm een beetje om te zien als u het goed hebt aangesloten. Selectievakje Als u wilt opnieuw draai de mount of het alarm zelf, maar zorg ervoor dat het niet zal vallen op iemands hoofd.