De toekomst van Inbraakbeveiligingssystemen

19/08/2013 20:47

Inbraakalarm zijn ontworpen en vervaardigd in precies dezelfde manier voor decennia. Het is bijna alsof alarm panel fabrikanten worden losgemaakt van de gevolgen van de vooruitgang en technologie. Veel alarm panelen zijn nog steeds ontworpen voor gebruik met telefoon vaste lijnen, hoewel de rest van de wereld buiten de security-industrie weet dat het openbare telefoonnet, PSTN of POTS, niet rond zal zijn voor te veel langer.

 

Gelukkig voor ons allemaal, zijn er een paar fabrikanten die hebben geluisterd naar wat consumenten willen van de huidige apparaten en zijn begonnen met het Internet in te schakelen hun apparatuur. Hoewel dit een stap in de goede richting, is de mentaliteit ten aanzien van het "brein" van het systeem nog steeds stevig op het houden van de logica 'client-side'. Dit betekent dat alle programma's en "besluiten" dat een alarm panel heeft te maken als het een indringer detecteert alle is opgenomen in de elektronische printplaat die in het huis of bedrijf is geïnstalleerd. We zullen echte vooruitgang niet zien totdat deze logica server-side wordt verplaatst.

 

Bijna alles wat beweegt in de richting van de cloud, dus Inbraak, Medisch en brandalarm panelen mag niet anders zijn. Plaats van te staan ??en het maken van enkele toetsaanslagen in een alarm paneel afstandsbediening keypad, moet een technicus in staat in te loggen op een website met een web browser en het systeem via een grafische gebruikersinterface volledig programmeren. Alles wat nodig is van de client-side elektronica is dat ze een open of gesloten circuit en die informatie in de cloud, waar een controlerend applicatie zal beslissen welke maatregelen moeten worden genomen, indien alle sporen.

 

Wanneer een bestaande klant beweegt weg van het beschermde huis of bedrijf en een andere persoon of onderneming beweegt in, zal het eenvoudig zijn om de Alarm Company om de systeemparameters te wijzigen naar de nieuwe klant aan te passen. Dit zal de eis van een technicus om een ??vrachtwagen rollen naar het pand alleen maar om een ??simpele verandering of twee om het alarmsysteem programmering te maken te verwijderen. Dit heeft tot een veel groenere manier voor Alarm Bedrijven aan het werk te zijn.