Best Home Security System

19/07/2013 20:12

Er zijn twee types van binnenlandse veiligheid systemen die beschikbaar zijn voor uw huis zijn. De bedrade beveiligingssysteem vereist dat draad worden uitgevoerd vanaf het bedieningspaneel aan elk apparaat dat in uw huis is geïnstalleerd. De draadloze beveiliging systeem vereist alleen draad van de stroombron naar het bedieningspaneel.

 

Bedraad alarmsysteem

Wanneer u een bekabeld home alarmsysteem geïnstalleerd zal de installateur nodig om fysiek lopen draden van het bedieningspaneel om elk raam en deur in uw huis als u ervoor hebt gekozen om de volledige omtrek beschermd. Het bedieningspaneel bevindt zich meestal in een gangkast, dat centraal gelegen is. De installateur moet de draden lopen door de zolder of kruipruimte van uw huis.

 

Wireless Home Alarm System

Wanneer een draadloos alarmsysteem is geïnstalleerd zal de installateur het controlepaneel in de buurt van een stopcontact voor de transformator te worden aangesloten inch De draad zal worden uitgevoerd binnen de muur te verbergen uit het zicht te lokaliseren. De draadloze apparaten communiceren met het bedieningspaneel met een zender en ze worden aangedreven door batterijen.

 

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Dit systeem biedt een zeer goede betrouwbaarheid en de toestellen goedkoper.

 

Nadelen van Wired alarmsysteem

Dit systeem vereist de technicus om gaten te boren in alle van de deur jam en de vensterbanken. Dit heeft het potentieel om schade aan het gebied dat wordt geboord. Er is ook het potentieel om schade in het plafond door de technicus te kruipen door de zolder. Na verloop van tijd is er een groot potentieel voor knaagdieren te kauwen op de draden en dit kan ongewenste resultaten zoals vals alarm veroorzaken.

 

Voordelen van een draadloos alarmsysteem

Dit systeem is zeer eenvoudig te installeren met een minimum bedrag van verstoring van uw huis. Er is boren niet hoeven worden aangelegd. Er is dubbele plakband gebruikt om elke deur en raam contact te beveiligen. Er moet siliconen geïnstalleerd om elk contact te maken voor een langdurige verbinding. De dubbele plakband heeft de neiging uit te drogen en vallen af ​​in de tijd. Dit kan leiden tot vals alarm op enig moment in de toekomst.