Alarm systeem verblijf modus

30/09/2013 21:00

Alle beveiligingssystemen zijn fundamenteel hetzelfde in hun basisfuncties zodat de veelgestelde vragen altijd vergelijkbaar zijn. Het volgende is een lijst van de meest gestelde vragen over binnenlandse veiligheidssystemen.

Hoe werkt mijn huis alarmsysteem?
Er zijn drie modi van de werking van elk huis alarmsysteem. Ze zijn ontwapend, gewapende weg en gewapend in verblijf modus. De enige functies die werken zullen de ontwapend modus paniek alarm, medische alarmen en het brandalarm. Deze functies zullen dezelfde manier werken in een van de typische bewerkingsmodi uitgevoerd. Deze worden genoemd als 24-uurs type van alarmen. Ze kunnen altijd worden geactiveerd handmatig vanuit het Configuratiescherm of vanaf een externe locatie zoals een sleutelhanger als uw systeem heeft opstelling te hebben een geweest. Als uw huis alarmsystemen wordt ontwapend zal dan u nog steeds zien de aankondiging van deuren of Vensters die worden geopend. Dit kan worden door een hoorbare aankondiging in het Configuratiescherm of een zone-lampje dat ook bij het alarm paneel brandt.

Blijven modus bewerking
Wanneer uw huis alarm in de bewerkingsmodus verblijf is betekent precies hoe het klinkt. U verblijft home en dit betekent dat een van uw binnenkant apparaten zoals bewegingsmelders zijn uitgeschakeld. Zij zullen nog steeds beweging wordt gedetecteerd, maar ze zal niet leiden tot uw alarm. Deze manier u kunt verplaatsen over uw huis en nog steeds het perimeternetwerk beschermd.

Nadelen van het gebruik van de modus blijven
Je moet voorzichtig zijn wanneer u deze modus gebruikt omdat door velen wordt aangenomen dat ze zijn veilig en betrouwbaar 's nachts wanneer ze met pensioen gaan naar bed, en dit is niet het geval. In veel systemen de huiseigenaar heeft overtuigd geweest toen ze het systeem dat kocht alles wat ze nodig had was het gratis systeem die heeft een voordeur, achterdeur en een binnenkant bewegings sensor. Als dit is het type van de dekking die uw systeem heeft bent dan u niet beschermd wanneer uw systeem in verblijf modus. U ziet om voor u te kunnen verplaatsen van uw eigen huis de binnenkant beweging in de meeste gevallen heeft geweest verminkte tegen wordt gewapend in verblijf modus. Als u naar bed gaat hebben wanneer het systeem is nog steeds in verblijf modus vervolgens u niet langer de bescherming van de bewegingssensor. De enige manier om dit te overwinnen is dat het ligt ergens in uw huis waar u niet het systeem zal reis wanneer u opstaan in de ochtend tot de ontwapening van het Configuratiescherm. Bij het gebruik van het systeem op deze manier kunt u het systeem in de weg modus terwijl je arm zijn nog steeds thuis en de binnenkant motion sensor op terwijl u in slaap te houden.